Betaalmethoden

Tijdens het afrekenen kunt u kiezen voor een van de volgende betaalmethoden:

  • iDEAL
  • Bancontact (mistercash)
  • SEPA overboekingen

Verzending & Levering

Bij TrendyBlend streven wij ernaar om de verzending & levering zo spoedig mogelijk te laten plaatsvinden. Voor onze Nederlandse klanten maken wij gebruik van DHL en geldt op werkdagen voor 23.59 uur besteld is de volgende dag in huis. Als u bijvoorbeeld op maandag een bestelling heeft geplaatst na 23.59 uur, dan wordt deze dinsdag verzonden en bij u op woensdag geleverd. Bestelt u vrijdag na 23.59 uur, dan wordt uw bestelling maandag verzonden en bij u op dinsdag geleverd.

Voor onze Belgische klanten maken wij gebruik van Bpost en geldt op werkdagen voor 21.59 uur besteld is de volgende dag in huis. Als u bijvoorbeeld op maandag een bestelling heeft geplaatst na 21.59 uur, dan wordt deze dinsdag verzonden en bij u op woensdag geleverd. Bestelt u vrijdag na 21.59 uur, dan wordt uw bestelling maandag verzonden en bij u op dinsdag geleverd.

Verder is TrendyBlend afhankelijk van de drukte bij de vervoerders. Wij zullen u uiteraard hiervan zo goed mogelijk op de hoogte houden, zodat u weet wanneer u uw bestelling kunt verwachten. We doen ons uiterste best om uw bestelling zo snel mogelijk te leveren.

Was u op het moment van de levering niet thuis en is er geen briefje achtergelaten? Check dan de track & trace code om te kijken waar het pakket is geleverd (buren, pakketpunt, etc.) Indien het bij een pakketpunt is geleverd wordt het na 7 dagen retour gestuurd als het niet is opgehaald.

Verzendkosten

TrendyBlend levert in Nederland en België. De verzendkosten zijn als volgt:

  • Nederland en België : €3,95 | Gratis verzending vanaf 20 euro.

Bestelling aanpassen of annuleren

Via onze website kunt u gemakkelijk uw bestelling plaatsen en de betaling verrichten. Zorg er goed voor dat u alles goed controleert voordat u de bestelling plaatst. Na betaling is aanpassen van uw bestelling alleen mogelijk indien het artikel niet nog voor verzending is klaargemaakt of verzonden.

Toch iets fout gegaan? Stuur dan een e-mail naar klantenservice@trendyblend.nl zodat wij u hierbij kunnen helpen en/of hierover kunnen informeren.

Als je een bestelling hebt geplaatst, kun je deze niet meer aanpassen.

Wilt u uw bestelling annuleren? Annuleringen die worden aangevraagd nadat uw artikel(en) zijn verzonden, kunnen worden gedaan op het moment dat uw artikel(en) geleverd worden. Hiervoor kunt u de levering weigeren en vragen wij u zo spoedig mogelijk, in ieder geval om binnen 30 dagen contact met ons op te nemen via klantenservice@trendyblend.nl.

Zodra u ons op de hoogte hebt gebracht, informeren wij u over het vervolg. Zodra het product bij ons terug is, krijg je het volledige bedrag terugbetaald (inclusief de oorspronkelijke leveringskosten, maar minus eventuele retourkosten).

Schade melden

Het kan voorkomen dat tijdens de verzending van uw bestelling het pakket schade oploopt. Controleer altijd bij de ontvangt van uw bestelling of het pakket in goede staat is afgeleverd. Als dit het geval is, dan kunt uw bestelling aannemen. Is het pakket beschadigd? Meld dit dan direct aan de chauffeur. U kunt er dan voor kiezen om het pakket te weigeren, zodat het terug gestuurd wordt. Wij verzoeken u in dat geval ons hiervan een e-mail te sturen op klantenservice@trendyblend.nl, zodat wij zorg kunnen dragen voor een passende oplossing.

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits u het product niet heeft gebruikt of geopend. Is dit wel het geval, dan kan deze niet meer geretourneerd worden.

Mocht u gebruik maken van uw herroepingsrecht, dan heeft u na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd.

De kosten voor het retourneren van het product zijn voor eigen rekening.  Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat Trendyblend niet aansprakelijk is voor het beschadigen en / of zoekraken van geretourneerde artikelen. Vraag daarom altijd een verzendbewijs aan uw vervoerder.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via klantenservice@trendyblend.nl. Vermeld daarin het ordernummer en de artikelen die u wilt retourneren. Hierna ontvangt u van ons een retourformulier per e-mail. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Het kan voorkomen dat wij iets missen of je een verkeerd item hebben gestuurd, laat het ons dan binnen 30 dagen weten of klantenservice@trendyblend.nl. Wij laten je dan weten hoe u het item kunt retourneren of een afhaalmoment kunt regelen.

Garantie

Bij TrendyBlend doen wij er alles aan om de beste service te verlenen. Toch kan het weleens gebeuren dat de bestelling niet wordt geleverd zoals u van ons mocht verwachten. Uiteraard heeft u voor zulke situaties garantie. Wettelijk gezien bent u verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken.

Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging.

Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar klantenservice@trendyblend.nl of via het contactformulier op de website. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Kun je niet vinden wat je zoekt? Stuur ons dan een e-mail op klantenservice@trendyblend.nl